Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών & επιδείξεις

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών & επιδείξεις Taekwondo & Hapkido Α.Σ. Αργυρούπολης

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών & επιδείξεις

Η ετήσια εκδήλωση επιδείξεων και θερινών εξετάσεων έγχρωμων ζωνών του «Α.Σ. Taekwondo – Hapkido Αργυρούπολης» έγιναν την περασμένη εβδομάδα (12/6), στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης των νοτίων προαστίων Αττικής.

Πλήθος γονιών και φίλων των ασκούμενων βρέθηκαν στις κερκίδες και χάρισαν πολλά χειροκροτήματα στους τζούνιορ (κυρίως) ασκούμενους. Ήταν εκεί μαθητές και αθλητές του Master Βαγγέλη Θάνου, όλων των επιπέδων και γεύτηκαν την ικανοποίηση για την πρόοδό τους.

Ο Α.Σ. Taekwondo – Hapkido Αργυρούπολης, είναι ιδρυτικό σωματείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ), ξεκίνησε να λειτουργεί το 1984 και στην 30χρονη διαδρομή του έχει να επιδείξει σπουδαίο (αθλητικό) έργο, αλλά και εκπαιδευτικό με την ευρύτερη έννοια. Μέσα από επιστημονικά προγράμματα παρέχει τη δυνατότητα σε ασκούμενους όλων των ηλικιών να αποκομίσουν οφέλη ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες και στόχους.

Παράλληλα διαθέτει ειδικό αγωνιστικό τμήμα για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το Taekwondo σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Share this post